Skip to main content
This topic has been closed for replies.

9 replies

Intuit Community Champion
Apr 6, 2023 2:24 AM UTC

so, a fellow preparer who has done that time and again is no good? It must be an assistant?

abctax55
Level 15
Apr 6, 2023 2:25 AM UTC

Then you'll need to pick up the phone & call support.  We aren't support, we are fellow software users.

The few Intuit employees that occasionally stop by aren't likely to call you based on a data entry question posted here. 

Consider the date of the divorce, the alimony might be irrelevant. 

HumanKind... Be Both
sjrcpa
Level 15
Apr 6, 2023 2:39 AM UTC

You might get an answer here if you ask a complete question and do it nicely and only ask once. 

https://proconnect.intuit.com/community/proseries-tax-discussions/discussion/got-divorce-year-2005-where-to-enter-amount-received/00/259961

The more I know the more I don’t know.
Level 8
Apr 6, 2023 7:52 AM UTC

no where if you read the tax code.

sjrcpa
Level 15
Apr 6, 2023 3:51 PM UTC

Laura,

That's not necessarily correct. It depends on when the divorce was finalized and whether the alimony was modified after that.

EDIT: It's IRC Section 71, repealed

The more I know the more I don’t know.